Hozzávalók 2 személyre:
-30 dkg sertéshús
-3 fej vöröshagyma
-15 dkg szalonna
-3 db burgonya
-grillfűszer
-só
-bors
-30 dkg sertéshús
-3 fej vöröshagyma
-15 dkg szalonna
-3 db burgonya
-grillfűszer
-só
-bors
Első
lépésként a húst felkockázzuk, és befűszerezve állni hagyjuk, én Knorr
Villámpácban forgattam meg a húst, ezért csak 20 percet kellett állnia. Közben
feldaraboljuk a többi hozzávalót is, a burgonyát megsózzuk. Hurkapálcikára
felszúrva egyből mehet is a sütőbe. Légkeverésen 150°C-on sütjük. A tepsi tetejére fóliát teszünk, egy órán
át hagyjuk így sülni, majd 30 percig a fólia nélkül.
Salátával
tálaljuk. Jó étvágyat hozzá!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése